Edu Dragonul Horik si Regatul celor 5 simturi - grupa mijlocie / mare

GR-CD59
Disponibil
22.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere

Softul educațional conține 20 de jocuri educative și distractive, 27 de animații și 6 cântece. Cu ajutorul lor, copilul își consolidează cunoștințele din toate domeniile (DȘ, DLC, DOS, DEC).

Revista ce însoțește CD-ul are 68 de pagini color, pline cu activități de învățare integrată. Multe dintre sarcinile de lucru presupun și activități practice (decupare, lipire), foarte utile pentru formarea dexterității la vârsta preșcolară.

Pregătiți-vă pentru o călătorie fantastică prin Regatul celor 5 simțuri alături de simpaticul dragon Horik în noul pachet educațional pentru grupele mijlocie și mare. Pachetul este format dintr-o revistă (68 de pagini color) și un CD (soft educațional).

Întreg conținutul educațional rulează pe tabletă sau smartphone (Android, versiunea minimă 4.0) și poate fi vizualizat GRATUIT introducând codul de acces din revistă.

Undeva, departe, în mijlocul marelui ocean, se află Regatul celor 5 simţuri. Până nu demult acesta era unit, iar locuitorii lui trăiau în armonie. Frumuseţea şi splendoarea lui erau fără margini. Nimic nu prevestea ruptura ce avea să se întâmple. În prezent, cele cinci ţinuturi ale regatului au în fruntea lor conducători, fiecare slăvind câte un simţ şi considerându-l mult mai important decât celelalte. Horik, un dragon zburdalnic și inocent, are importanta misiune de a hotărî soarta întregului regat. Astfel, el va porni într-o fantastică aventură prin cele cinci ținuturi, întâlnindu-se cu prințesa Iris din ținutul vederii perfecte, prințul Gusti din ținutul gustului desăvârșit, prințul Miro din ținutul mirosului îmbietor, prințul Sune din ținutul auzului fin și prințesa Pipa din ținutul lucrurilor delicate.

Softul educațional conține 20 de jocuri educative și distractive, 27 de animații și 6 cântece. Cu ajutorul lor, copilul își consolidează cunoștințele din toate domeniile (DȘ, DLC, DOS, DEC).

Revista ce însoțește CD-ul are 68 de pagini color, pline cu activități de învățare integrată. Multe dintre sarcinile de lucru presupun și activități practice (decupare, lipire), foarte utile pentru formarea dexterității la vârsta preșcolară.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • Fan Courier
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie). 

 

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

 

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

 

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

 

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

 

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

 

         Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

 

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

 

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

 

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.