Edu Horik si antrenorii de viteza - Grupa mijlocie / mare

GR-CD51
Disponibil
22.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Softul educațional conține 24 de jocuri educative și distractive și 37 de animații. Cu ajutorul lor, copilul își consolidează cunoștințele despre mijloacele de transport.
     Revista ce însoțește CD-ul are 64 de pagini color, pline cu activități de învățare integrată. Multe dintre sarcinile de lucru presupun și activități practice (decupare, lipire), foarte utile pentru formarea dexterității la vârsta preșcolară. 
Horik, simpaticul dragon, abia așteaptă să ia parte la câteva antrenamente interesante pentru a deveni cel mai rapid dragon din regat. Va face cunoștință cu cei mai buni antrenori care îi vor pregăti tot felul de aventuri amuzante. Pachetul este format dintr-o revistă (64 de pagini color) și un CD (soft educațional), adresându-se preșcolarilor din grupele mijlocie și mare.
     Întreg conținutul educațional rulează pe tabletă sau smartphone (Android, versiunea minimă 4.0) și poate fi vizualizat GRATUIT introducând codul de acces din revistă.
     De când plictiseala a fost alungată din palat, dragonul Horik pare că nu se mai liniștește. Sare, se rostogolește, face tumbe, stă într-un picior, toate acestea pentru a-şi rezolva vechea lui problemă legată de zbor și aterizări. Ca să îi vină în ajutor, regele și regina îi sugerează să apeleze la cei mai pricepuți antrenori de viteză. Biță îl va învăța să meargă cu bicicleta și motocicleta, Sami îl va plimba cu căruța, iar nea Tică îi va pregăti o cursă cu mașina. Mia va călători împreună cu Horik cu autobuzul pentru a-l învăța o lecție de echilibru, iar polițistul îi va prezenta mașinile de intervenție. Doru controlorul îl va plimba cu trenul, iar Bobiță se va aventura pe mare cu barca, vaporul și chiar submarinul. Relu îl va ajuta să-și perfecționeze decolările și aterizările folosind balonul cu aer cald și avionul, iar Lulu îi va oferi cea mai spectaculoasă călătorie în spațiu cu racheta.
     Softul educațional conține 24 de jocuri educative și distractive și 37 de animații. Cu ajutorul lor, copilul își consolidează cunoștințele despre mijloacele de transport.
     Revista ce însoțește CD-ul are 64 de pagini color, pline cu activități de învățare integrată. Multe dintre sarcinile de lucru presupun și activități practice (decupare, lipire), foarte utile pentru formarea dexterității la vârsta preșcolară. 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • Fan Courier
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie). 

 

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

 

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

 

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

 

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

 

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

 

         Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

 

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

 

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

 

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.