Piramida Alimentatiei sanatoase (model magnetic)-90x90 cm

88107
Disponibil
Piramida Alimentatiei sanatoase (model magnetic)-90x90 cm
153.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Piramida Alimentatiei sanatoase - este un model magnetic, de dim. 90x90 cm, format din 9 componente A mânca sănătos este important. Câtă ciocolată...

Piramida Alimentatiei sanatoase - este un model magnetic, de dim. 90x90 cm, format din 9 componente

A mânca sănătos este important. Câtă ciocolată pot insa mânca? Și ce ar trebui să mănânc mai mult?

Piramida alimentară arată în mod clar care grupe de alimente ar trebui să fie incluse mai des la mese pentru a acoperi o dietă sănătoasă. Datorită diferitelor culori, distribuția este clară.

Ca o completare, pot fi comandate imagini cu alimente magnetice, astfel încât piramida să poată fi exemplificata corespunzator.

Desigur, puteți utiliza și propriile imagini imprimate sau desenate, pe care le puteți fixa cu magneți.

Piramida magnetică a alimentelor poate fi plasată în mod ideal pe tablă, astfel încât să fie vizibilă pentru toți elevii.

OBS. Imaginile cu alimente magnetice nu sunt incluse. Puteti comanda separat seturi magnetice de alimente sanatoase. A se vedea codurile: 88614 sau LER0497

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

  • Fan Courier
  • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie). 

 

Termeni de livrare:

  • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
  • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

 

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

  • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
  • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

 

Observatii importante:

  • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus)
  • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

 

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

 

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

 

         Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

 

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

 

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

 

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.