Sistem Solar Motorizat GeoSafari

ESP 5287-UK
Disponibil
Sistem Solar Motorizat GeoSafari
257.00 lei 242.00 lei TVA inclus
Disponibil
+
Scurta descriere
Vârsta recomandată6 - 12 ani Copiii îşi vor forma o imagine mai exactă asupra sistemului nostru solar, cu ajutorul acestui model motorizat care se...

Vârsta recomandată6 - 12 ani


Copiii îşi vor forma o imagine mai exactă asupra sistemului nostru solar, cu ajutorul acestui model motorizat care se roteşte.

Transformă clasa într-un planetariu pentru a vedea îndeaproape stelele! Imaginea sistemului solar se proiectează pe tavan într-o încăpere întunecată.

Încurajează un interes timpuriu pentru astronomie

Cu acest model motorizat creați minunea sistemului solar în orice încăpere. Tinerii care învață pot vedea funcționarea sistemului solar sau își pot crea propriul planetariu!

 • Aduce la viață sistemul solar în fața tinerilor astronomi
 • Modelul dispune de Soare și opt planete
 • Încurajați-i pe copii să observe cum planetele orbitează în jurul Soarelui
 • Acoperiți "Soarele" cu cupola constelației pentru a crea un planetariu
 • Constelațiile majore sunt etichetate
 • Soarele poate fi folosit și ca lumină de noapte, cu oprire automată!
 • Necesită 4 baterii AA (nu sunt incluse)
 • Oferă un ambalaj multilingvistic și un ghid de activitate

Descrie mișcarea Pământului și a altor planete din sistemul solar în raport cu Soarele

Descrie mișcarea Lunii relativ la Pământ

Descrie Soarele, Pamantul si Luna ca corpuri aproximativ sferice

Utilizează idea de rotație a Pământului pentru a explica ziua și noaptea și mișcarea aparentă a Soarelui pe cer


Stimulează perceperea organizată, îmbogăţeşte şi activizează vocabularul.


Consolidează operaţiile de analiză şi comparaţie. Dezvoltă spiritului de observaţie.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei. Produsele pe care le-ati comandat pot fi expediate cu :

 • Fan Courier
 • mijloace de transport auto proprii (în funcţie de cantitate şi destinaţie). 

 

Termeni de livrare:

 • Pentru produsele aflate in stoc - termenul de livrare este de max. 10 lucrătoare - de la data confirmarii comenzii/semnarii contractului in cazul institutiilor publice /a incasarii platii (atunci cand se doreste achitarea bunurilor prin ordin de plata)
 • Pentru produsele ce se produc la cerere sau se aduc la comandă - termenul de livrare va fi stabilit de comun acord cu clientul.

 

Tarife transport pe teritoriul Romaniei, indiferent de localitate:

 • transport gratuit – pentru produsele de material didactic - dacă valoarea comenzii depăşeşte suma de 200 lei (cu TVA inclus)
 • transport gratuit – pentru produsele de mobilier - dacă valoarea contractului depăşeşte suma de 12.000 lei (cu TVA inclus)
 • transport contra cost - pentru comenzi a căror valoare este mai mică decât cele precizate mai sus

 

Observatii importante:

 • Pentru comenzile care conţin produse cu volum sau greutate mare (ex. material didactic voluminos sau greu, mobilier scolar, table scolare si interactive, etc.) se asigură livrare gratuită dacă valoare depăşeşte 12.000 lei (cu TVA inclus)
 • Pentru comenzile mai mici de 12.000 lei (cu TVA inclus) şi care conţin produse cu volum sau greutate mare, cheltuielile de expediere se vor stabili de comun acord cu clientul, transportul putand fi realizat contra cost de furnizor

 

In cazul in care ati optat pentru plata in sistem ramburs, veti achita o taxa de ramburs de 20 lei, daca valoarea comenzii este sub 200 lei. Pentru comenzile ce depasesc 200 lei, plata in sistem ramburs se face gratuit, acest cost (de 20 lei) fiind suportat de TAMINEA SYSTEMS SRL.

 

De asemenea, se poate opta pentru ridicarea produselor de la sediul nostru, economisind astfel costurile de transport si ramburs.

 

         Fiecare cerere de oferta sau comanda va fi analizata de catre un reprezentant al TAMINEA SYSTEMS SRL, urmand a va contacta pentru detalii sau pentru confirmarea comenzii prin e-mail sau telefon.

 

In situatii speciale, independente de TAMINEA SYSTEMS SRL, timpul de livrare poate fi depasit, situatie in care veti fi notificat telefonic sau pe e-mail.

 

Produsele sunt asigurate pe toata durata transportului.

 

Orice reclamaţii cu privire la livrare (cantităţi, condiţii de transport, termene etc.) se fac în scris şi sunt acceptate în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. Reclamaţiile primite în termenul stipulat mai sus, vor fi soluţionate şi expediate în maxim 5 zile lucratoare.