Despre noi

Bine ati venit la magulcuaripi.ro, sursa Dumneavoastra de produse pentru invatamant. Ne bucuram ca cititi aceste randuri si va asiguram ca suntem dedicati in a va oferi cele mai bune produse, cu accent pe calitate, fiabilitate, grija fata de clienti si solutii personalizate.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul educational, dar si in productia si comercializarea produselor suport pentru acesta, fondatoarea magazinului magulcuaripi.ro a strabatut un drum lung, incepand de la momentul predarii la catedrele din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si a Liceului de Informatica din Cluj-Napoca, fiind mereu conectata la nevoile elevilor si ale profesorilor. In tot acest timp, pasiunea pentru invatamant si entuziasmul de a ajuta cat mai multe cadre didactice, elevi si parinti, ne-a condus la cercetare intensa si ne-a dat impulsul de a transforma munca grea si inspiratia intr-un magazin on-line in plina expansiune.

Echipa de la magulcuaripi.ro, impreuna cu colaboratorii si partenerii nostri servim acum clienti din intreaga tara si suntem incantati sa fim o parte a comertului corect din domeniului educational. Speram sa va bucurati de produsele noastre la fel de mult precum ne face si noua placere sa vi le oferim. Daca aveti orice intrebari sau comentarii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

  • TAMINEA SYSTEMS SRL

    0724 588 424
    Str. Corneliu Coposu nr. 2, Nisco City Center 35, 440005 Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
  • Tel: +40 361 808 173
  • Web: magulcuaripi.ro