Filtreaza dupa Filtreaza dupa

Nevoi Speciale

Fiecare copil e unic, fiecare copil e deosebit, fiecare copil este o minune!

Va propunem o serie de produse interactive, senzoriale, tactile, pline de culoare si caldura, care sa va ajute in activitatile didactice de la gradinita sau de la cabinet!

Materialul didactic selectat cu mare atentie in acest capitol, va fi un bun prieten atat pentru copii cat si pentru adulti!

In acest sens, va prezentam cateva dintre produsele propuse: Set jucarii senzoriale, Cutia povestilor, Oglinda mea, Masti-expresiile fetei cu ursuleti, Mingi emotii, Masti emotii, Cutie luminoasa si set de accesorii, Cufar-lumini si culori, Kit de baza-ADHD, Kit de baza-Autism, Cubul emotiilor, Album foto interactiv, Joc senzorial- Ce ai pipait?, Joc- Sa gasim perechea potrivita texturii, Tablite magnetice cu gel, Aparat de cronometrare a timpului, etc.

Pentru noi, grija, preocuparea si dragostea pentru copii este foarte importanta, si din acest motiv am selectat cu atentie intreaga gama de material didactic pentru gradinita, astfel incat sa oferim doar produse de calitate superioara, reziste, utile si sigure in utilizare.